En kort historie om Gamer Gadgets

Gamer Gadgets er en ny, frisk webshop, der startede i maj 2022 og har den forskel overfor andre webshops i vores kategori, at vi faktisk primært er en nyheds- og blogside. Vi syntes, at der manglede en webshop, der sælger gamer gadgets og leverer nyheder og gode blogindlæg, i Danmark.

Det har vi valgt at udfylde, for vi elsker at læse nyt og indlæg fra gamerrelaterede emner som spil, film og gadgets!

Gamer Gadgets' nyheds- og blogsite

Gamer Gadgets' nyheds- og blogsite bestræber sig at levere de mest spændende nyheder og blogindlæg til gamere som dig. Vi gør vores bedste at levere omkring 3-5 nyhedsartikler på siten hver dag. 

Hvis du har idéer om, hvordan vi kan gøre vores nyheds- og blogsite kan blive bedre, er du velkommen til at kontakte os på enter@gamergadgets.dk.

Hvad sælger vi?

Gamer Gadgets sælger gamer pc'er, gamer skærme, gamer mus, gamer headsets, gamer borde, gamer musemåtter, gamer tastaturer og gamer tøj.

Vi vil elske at høre, hvad gamere som dig har lyst til at have på vores webshop, så giv gerne en melding om, hvad du synes, at vi skal have på shoppen, ved at skrive til os på enter@gamergadgets.dk.

Gamer Gadgets' Vision og Mission

Vision

Vores vision er at blive den mest foretrukne nyheds- og blogsite i Danmark. At vores trofaste læsere køber superseje gamer gadgets i vores webshop, er en sidegevinst.

Mission

Vores største mission er at levere gamerrelevante nyheder og blogindlæg hver dag til vores læsere, mens vi også sælger gamereftertragtede produkter ved siden af.

Følg med i vores nyheder

Vi sender dagligt nyhedsbreve om de nyhedsartikler og blogindlæg, vi har skrevet og lagt på vores site. Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenunder og få  gode tilbud en gang i mellem fra vores gamershop. Følg os også gerne på sociale medier ved at trykke på ikonerne nederst på siten.

Vi glæder os til at betjene dig med nyheder, blogindlæg og på webshoppen!